Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Börja medbotten och mosa kakorna som om hade kommit på dem med att vara otrogenmedgrannen eller liknande – enfestlig dödsmetallåt på högsta volym kan var till god hjälp här
Lägg fiskenien ugnsform. Vispaihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Smakligmåltid. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom liteisåsen, gör likadantmed de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ inimitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 2 pkt torskfilé à 400 g. 500 g krossade tomater medbasilika. 1 tsk timjan. 2 fiskbuljongtärningar. 1 brk crème fraiche à 200 ml. 3 tsk hackad dill. 15 cocktailtomateri halvor
Nu senast bjöd jag Therése på sparrismed hemmagjord aioli och parmachips. Smaka av medcitronsaft för syra, pressa ivitlök och smaka av med salt och peppar
Enmysigaktivitet att hålla på med dessa regnigasommardagar är att göra inläggningar. Det är av min övertygelse att en maträtt kan lyftas både smakmässigt och visuelltmed ett välplanerat tillbehör, där hittar du våra underskattade syrade grönsaker
Kör sedan medstavmixentillen glass uppstår. Det gäller att ha frysta bananslantar för att kunna fixabananglassen när det är dags att "sätta ihop" glassoforen
Prinsessanficken gul klänningi sp, täckt meddekorationeri sp och små prickar av kristyr. Barbien från kungabröllopet (i ett tidigareinlägg) kom väl till pass när enliten tjej önskade sigenprinsesstårtatillsin födelsedag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.