5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
1 dl strösocker. 1 dl vatten. 1 dl skivad rabarber. 32 cl ljus rom. 4 hela lime. 8 kvistar mynta. Koka rabarber med socker och vatten tills rabarbern mjuknat, ca 8 min
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
Jag har en ny älskling. Eller ny och ny, den har funnits ganska länge i mitt liv och vi har delat många fina stunder tillsammans innan men nu har jag verkligen förstått hur fin den är
Lagom. En gnutta eller en klutt. Ett väldigt detaljerat recept. Haha. Då kan det bli lite hur som helst, men ingenting blir ju ändå aldrig som man har tänkt sig här i livet
Rakottkrumpli som den här rätten heter är ingen nykomling för mig, min ungerska mamma har alltid lagat den och den har alltid varit min absoluta älsklingsrätt
Ojojoj, detta kan absolut vara den godaste vegetariska middag vi ätit hitintills, ja frågan är om det faktiskt inte är så Det är en vegetarisk variant av korv stroganoff som legat på vänt i en av våra sparamappar i datorn, det har legat där rätt så länge och det var ju dumt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.