Pressa i vitlöken och krydda med salt och peppar. Red av med Maizena och krydda med salt och peppar. Servera med smörstekta champinjoner eller annat svamp och rårörda lingon
Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Jag använde goudaost men det fungerar med vilken hårdost som helst. Fluffiga, peppriga ostchips. Skär skivor med en osthyvel och lägg på en plåt med bakplåtspapper (jag fick 16 bitar). Krydda med svartpeppar (eller annan krydda som föredras) grädda i 200 grader i 8-10 min
Smaka av med salt och nymald peppar. Koka upp vatten och viltfond. Rör ut vetemjöl i vispgrädde. Vispa ner redningen i buljongen och låt koka i ca 5 minuter
Dubbelmarinerad Älgstek Marinad till tinad stek. Jag har jobbat med henne tidigare och hon är en helt otrolig människa på alla sätt och det märktes för det var knakfullt av hennes vänner där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.