Älggryta med trattkantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g grytbitar av älg
  • 2 msk rapsolja
  • 2 gula lökar (bitar 2x2 cm)
  • 2 morötter (skalade och i stavar)
  • 200 g rotselleri (i bitar)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpure
  • 3 msk flytande viltfond
  • 3 msk koncentrerad äppeljuice
  • 1 liter vatten
  • 20 g torkade trattkantareller eller 200 g färska
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsj rosmarin
  • 2 lagerblad
  • 1 msk majsstärkelse
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.