Fläskfilégryta med trattkantareller och pressadpotatis. Det är väl lika bra att jag delar med mig. Jag lade upp bilden på dagens middag på instagram och receptet efterfrågades på en gång
Häll allt i smörad ugnsform - toppa med sista osten. Tillsätt skivad potatis och hackad blomkål. ca 5 potatisar, skalade och tunnskivade. 2-4 dl. 1 tsk baskrydda till att börja med. Tillsätt 1 tsk baskrydda - vispa ihop. Låt sjuda ca 5-7 min - smaka av med lite mer baskrydda. Kör i 200 graders ugn 35 -45 min (beroende på ugn). Ta ut gratängen och låt vila 5-10 min innan servering ca 5 potatisar. 2-4 dl mellanmjölk. 35 -45 min. 5-10 min
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Om du vill göra rätten matigare medpotatis, så koka den tärnade potatisen i vatten tills den mjuknat, häll av vattnet och lägg i potatisen bland musslorna innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.