Muurikka – maten & kärleken… Norrlandskebab med nybakat, mjukt tunnbröd och renskav. Salt & peppar. Har du inte tillgång till det fungerar det lika bra med viltskav du hittar i frysdisken
Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Avsluta det hela med att röra i redningen och låt grytan vila ett par minuter
ÄLGGRYTAMED SVAMP OCH LÖK. Här får ni min favoritgryta med älgkött. maizena att reda av med. Bryn köttet, krydda och puttra köttet mört i buljong, späd så att det hela tiden är täckt med vätska
Rött vin, Kryddigt & Mustigt. se Älggrytamed bacon och steklök. Som jag nämnt så många gånger tidigare har vi turen att ha en kompis som ibland kan förse oss med älg
Red grytan med stärkelsen utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.