1210 g
stekta kantarellerSå här gör du 80 minuter Skär köttet i grytbitar, hacka löken och tärna morötterna. Stek i omgångar och lägg över i en gryta. Tillsätt vatten, buljong, grädde, kryddor och gelén. Koka i cirka 45 minuter. Tillsätt de stekta kantarellerna, red av och ät! Serveras med kokt potatis och sallad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1882
Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Avsluta det hela med att röra i redningen och låt grytan vila ett par minuter
Den fantastiska gorgonzolasmakande såsen i kombination med älgköttet var ljuvlig. Finhacka lök och vitlök och låt det fräsa lite lätt tillsammans med köttet och baconet
Red grytan med stärkelsen utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.