Älggryta med enbär
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g älgkött
  • 11 gul lök
  • 12 morötter
  • 1 salt & peppar
  • 13 dl vatten
  • 11 köttbuljongtärning
  • 12 dl vispgrädde
  • 16 krossade enbär
  • 11 tsk timjan
  • 11 msk svartvinbärsgelé
  • 1210 g stekta kantarellerSå här gör du 80 minuter Skär köttet i grytbitar, hacka löken och tärna morötterna. Stek i omgångar och lägg över i en gryta. Tillsätt vatten, buljong, grädde, kryddor och gelén. Koka i cirka 45 minuter. Tillsätt de stekta kantarellerna, red av och ät! Serveras med kokt potatis och sallad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1882

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.