ÄLGFRIKADELLER MED PRÄSTOST & PERSILJA
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Älgfärs
  • 200 g Prästost
  • 1 st Frallor
  • 2 dl Persilja - färsk
  • 1 msk Kapris
  • 2 dl Mellanmjölk
  • 2 st Ägg
  • 1 st Gul lök
  • 3 st Vitlök Färsk
  • 1 msk Matolja
  • 400 g Passerade Tomater
  • 2 st Vilt/Kantarellfond Bulj.
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar
  • 2 st Salladslök
  • 1 dl Persilja - färsk
  • 30 g Prästost
  • 1 st Tagliatelle

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.