Fyll pitabröden med andra godsaker från grillen, här på bilden strimlad kycklingfilé, som fått ligga i marinad i någon timme, sallad, tomat och salladslök
Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
På sommaren grillar vi ofta fisk i foliepaket och nu senast gjorde vi också potatispaket till. Lägg två skivor tomat mitt på folien och lägg sedan en laxbit på tomaterna, salta och peppra
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Grillsäsongen börjar ta fart på allvar och vi grillar gärna flera gånger i veckan. Jag kan fort tröttna på att grilla kött för till slut tycker jag att allt smakar likadant
Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta. Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar
Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de härligt möra och smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.