Vildsvinsribs, älgribs, rådjursribs och lammribs stod på bordet och gästerna var allt från oskulder som åt ribs för första gången till vana köttälskare
Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat. Hamburgare och pizza går helt bort om jag lyckas hitta en riktigt god kebab i pita
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo
Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Lägg ströbrödet i blöt tillsammans med mjölken och den finhackade gula löken. Tillsätt färsen, kryddor, senap, vitlök och ägget, Rör smeten ordentligt så att allt blandar sig bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.