Älg, Vildsvins kebab
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram Älg eller vildsvinstek av innanlår, ytterlår eller stor bogdel , smör till stekning
  • 4 dl trattkantareller, svart trumpetsvamp eller gul kantarell
  • 2 st 1st gul och 1st röd lök
  • 1 handfull feferoni
  • 1 st isbergssallad skuren i strimlor
  • 1 nypa(or) kebabkrydda, salt och peppar efter smak
  • 3 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 st pressade vitlöksklyfta (or)
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 1 nypa(or) cayennepeppar, salt och svartpeppar , Det ska vara lite sting i såsen så snåla inte med kryddorna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.