Älg- och vildsvinsbiffar
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 kg vildsvinsfärs / 0,5 kg älgfärs / 2 dl vispgrädde / 1 dl creme fraiche / 0,5 dl torkade brödsmulor / 1 msk mortlad timjan / 10 finhackade enbär / 0,5 finhackad gul lök / 1-2 dl kolsyrat vatten / 2-3 msk örtsalt / 2-3 msk malen svartpeppar / 1 dl finhackad svart trumpetsvamp / 5-10 droppar Worcestershire Sauce
  • / 2 ägg
  • / 0,5 msk cognac
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konserverad grönpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk cognac
  • 1-2 msk kalvfond
  • 0,5-1 dl vispgrädde
  • 4-5 droppar Worcestershire Sauce

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.