Servera biffarna medråstektpotatisochlök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor. När potatisen börjar bli klar, klicka i lite mer smör och blanda ner löken så att den får steka med en stund
Servera genast biffarna medlök, sky och den stekta potatisen samt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenoch svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Servera genast biffarna medlök, sky och den stekta potatisen samt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Stek potatisen i en rejäl klick smör på medelvärme tills den fått färg och mjuknat. Till den här rätten serveras salvian friterad tillsammans med en gräddig sås på dijonsenap och kalvfond
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. locket på och stek på låg värme några minuterVik omelett försiktigt och långsamt med hjälp av en gaffel och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.