Hetta upp oljan i en wok och fräs vitlöken under omrörning på medelvärme tills den är ljust brun. Slå upp på ett serveringsfat och garnera med chiliskivor och korianderblad
Inlägget Äggnudlarmed havsfrukter i söt chilisås dök först upp på À la Michelle. Denna rätten är inte alls så stark som den låter, här tog jag vad jag hade hemma så du kan gärna byta ut huvud ingredienserna mot t
var och en får sedan smaksätta med mer soja eller sötsur såsIkväll fixade jag ett stort lass så att det skall räcka till flera middagar de kvällar jag kommer hem sent
Sen väntar en vecka med relalalax, promenader, serier, god mat, batteriladdning. Dagens recept är en snabblagad kycklingwok med grönsaker och äggnudlar
utm_source=Bloggare&utm_medium=Buzzador&utm_campaign=Buzzador. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime eller Senapskryddad pannbiff med coleslaw på rotselleri och äpple
Häll i kokosmjölken, rör runt och smaksätt med japansk soya och sambal oelek. Låt puttra upp och tillsätt grädden, den mindre mängden om du vill ha mycket smak av soyan
Häll över fisksåsen och soyan, fräs ett par minuter. Stek svamp och köttfärs så att det får lite färg, rör om med en trägaffel under tiden, så att det blir smuligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.