Smöra och bröa en form med avtagbara kanter med kokos. Vispa ägg och socker poröst. Garnera enligt bilden med färska hallon och vit choklad eller efter eget tycke och smak
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär. Rör ner det smälta smör tillsammans med det uppvispade ägget i mjölblandningen
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Vispa äggulorna och florsockret poröst i en bunke, gärna med elvisp. Krossa turkiskpeppar i mortel, jag brukar inte krossa så att det blir ett pulver, det är gott med lakritsbitar i glassen
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Och. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Hacka alla nektariner utom en, i gaska stora bitar och blanda med de hela hallonen och potatismjöl. Blanda havregryn, vetemjöl, socker och smör i en bunke, så att det blir lite smuligt
Har hämtat inspiration från ett annat av mina favoritrecept Frangipanetart med Hallon. Hallon,. Häll mjölk, salt, socker och vaniljsocker i en kastrull
Hetta upp våffeljärnet, och smörj med lite kokosolja. Jag föredrar att göra mina våfflor osötade, så kan man använda dem med både söta och salta tillbehör
Kokosoljan brukar jag värma lite i micron så att den blir flytande. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.