Ägghalvor med fyllning av oliv, avokado eller lax
Elsas Skafferi
Elsas Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fyllda ägghalvor
  • 6 hårdkokta ägg
  • 1,5 dl majonnäs
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 1 tsk röd vinäger
  • Dela äggen i halvor och skrapa ur gulorna.
  • Blanda dem med majonnäs, senap och vinäger till en slät smet.
  • Dela smeten i tre lika delar och smaksätt delarna.
  • Oliv och vitlök
  • 1 msk hackade svarta oliver
  • ½ finriven vitlöksklyfta
  • Avocado och sardeller
  • ½ avokado
  • 4 sardeller/anjovis
  • Rökt lax, stenbitsrom och rädisa
  • 1 msk varmrökt lax
  • 3 finhackade rädisor
  • Stenbitsrom i valfri färg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.