6 st
hårdkokta ägg 5 msk (0,75 dl) crème fraiche 2 msk majonnäs 0,5 krm vitpeppar 1,5 krm salt 24 st fina handskalade räkor ca 2 msk röd stenbitsrom 12 st små kvistar av dill
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Lägg ner äggen i kokande vatten och koka i 8 minuter. Spola äggen kalla. Skala äggen och ta bort lite av botten och toppen så att de kan stå och dela äggen
Dags för ytterligare ett recept från vårt julbord men som även passar perfekt till nyår. Löjrom är ju såå gott och känns så där små-lyxigt som man vill att det ska vara på nyår
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.