Vidare kan jag inte på egen hand få till lika fina skivor. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
tillbehör. Planerar du någon form av buffé iår så måste vi tipsa om rimmad kyckling. Låt stå i ugnen ca 30 minuter, tills kyckligen har en innertemperatur på 70 grader
Blandamandel, basilikablad, parmesan, olja och vatten till en pesto i en matberedare. Och laga mat. Jag har bunkrat upp till bristningsgränsen för att slippa handla under hela påsken (så kommer det naturligtvis inte bli, jag glömmer alltid handla en massa viktiga saker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.