Kyckling-och mozzarellasallad med basilikadressing 1 grillad kyckling (köp eller grilla själv) 65 g rucolasallad 1 gurka, i munsstora bitar 4 tomater, i munsstora bitar 0,5 silverlök, i tunna skivor 2 mozzarellaostar 70 g salami, i tunna skivor (het sort, t ex ventricina) 70 g parmesanost www.koket.se
Räksallad med avokadoröra och mangovinäger Lägg upp sallad på en tallrik, toppa med räkor, ett kokt delat ägg och avokadoröran. Salta och peppra efter smak mittkok.expressen.se
Riven zucchinisallad med silverlök och citron 1 silverlök 2 klyftor vitlök 2 zucchini 0,5 citron, saften olivolja havssalt ev persilja (eller timjan) www.koket.se
Tonfisksallad med ägg och bönor Idag tänkte jag tipsa om en enkel tonfisksalladmed spenat, ägg, tomat, rödlök, kidneybönor och sojabönor Mat med Suss
Tonfisksallad med ris och ägg Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Koka, skala och dela äggen. Garnera med dill. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Tonfisksallad med ris och ägg Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl ris , kokt 2 burk(ar) tonfisk, i vatten 4 st ägg , hårdkokta 1 ask machésallad 2 st salladslök(ar) 1 ask cocktailtomat(er) 1 st röd paprika 1,5 dl majskorn 1 förpackning alfalfagroddar Dressing 1 dl gräddfil 1,5 msk majonnäs 1,5 msk chilisås 1 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Tonfisksallad med ägg och dillcrème Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar. Skär tomat, gurka och sallad i bitar MatHem
Tonfisksallad med keso och ägg Servera med en dressing gjord på crème fraiche och chilisås till om du vill. sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple En kvart i köket
5:2 tonfisksallad med ägg och dill Blanda kesella med senap, salt och peppar. Tycker du om tonfisk så är denna salladen en höjdare, med en touch av dijonsenap som förhöjer smakerna À la Michelle
Tonfisksallad med ägg och dillcrème Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st ägg 40 gram romansallad 1 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 5 cm gurka 70 gram tonfisk, i vatten 2 msk kesella 1% 0,3 tsk dijonsenap 1 dill 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Tonfisksallad med ägg och dillcrème Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar. Skär tomat, gurka och sallad i bitar Tasteline
Tonfisksallad med ris och ägg Lägg upp på ett fat och toppa med äggklyftor. Låt tonfisken rinna av i en sil och dela den i bitar. Smaka av med salt och peppar Tasteline
Snittar med ägg, rökt lax, senapsdressing och krasse Grillad lax på planka med kräfttzatziki, citronglaze och. Sparrissoppa med pecorino. Vegetarisk skagenröra på toast med svart tångrom ochGastronaut.nu
Laxsallad med ägg, rostad potatis och honung och senapsdressing Skala och hacka vitlöken, stek potatisen och vitlöken i smöret i en stekpanna på medelhög värme tills den är gyllenbrun och mjuk rakt igenom MATGALEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.