Blanda ner spenatenoch slå på grädden, låt koka ihop nån minut, smaka upp med salt och peppar. Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknandeoch låt rinna av på en kökshandduk
Jag serverade äggentillsammansmed knaperstekt bacon och en hel massa annat som nihittar här. Ta bort svampen ur stekpannan och stek spenateni omgångar ilite smör tills den krympt och mjuknat
Läggspenatröranikokottformenoch knäck i två ägg. Allting ser liksomlite extra läckert ut i en sån söt litenminikastrull… Och jodå- nog har Najni några olikavarianter av kokotterisina gömmor, men märkligt nog har det inteblivit av förrän nu att jag postat ett kokottrecept på bloggen
Jag mixarratatouillenmed en stavmixer, läggeri botten av kokotterna, häller i ett äggi varje och toppar med en liten skvätt grädde, en klick smör, salt och peppar
Krydda med salt, peppar, paprikapulveroch kanel. Just de ingredienserna har jag kombinerat på många olikavistidigare, men denna gång tycker jag ändå att jag kommer med något originellt
Mät upp mjöl och tärnat smör i en matberedare monterad medkniv. Täck eventuellt pajen med smörad alfolie efter cirka halva gräddningstiden, så att den inteblir bränd
Låt sedan spenaten fräsa med någon minut, och krydda med salt, peppar och muskot. En röra med crème fraiche, något som involverarfisk eller som jag valde att göra, en röra medspenat
Ha ispenatenoch nässlorna och låt puttra ihopmed löken under ett par minuter. Ansa nässlorna och ta bort alla kvistar så att du bara få bladen kvar – använd med fördel plasthandskar till detta
Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär ochsist det hände gjorde jag världens enklaste middagmed stekt potatis, spenat, halloumioch stekt ägg vars rinniga gula agerar sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.