Koka ngr minuter, lägg i nässlorna och tillsätt grädden, smaka av med salt och peppar. Gör en ”klimp” av mjölet som mosas med smöret och låt klimpen smälta tillsammans med buljongtärningarna under omrörning
Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Servera på grovt rågbröd. 4 skivor grovt rågbröd. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 4 hårdkokta ägg 55 g ansjovisfilé 2 msk hackad färsk gräslök 2 msk hackad färsk dill 1 msk kaviar svartpeppar 4 skivor grovt rågbröd
Stek påmediumvärme tills äggvitan har stannat. Stekt äggmed grönsaker. Frukost- eller lunchtips. Busenkelt, och väldigt mycket godare än bara stekt ägg
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
servera på knäckebröd, ät och njut. 2 hårdkokta ägg, hackade2 msk majonäs2 msk yoghurt eller crème fraîche 1-2 tsk dijonsenap1 tsk dill4 tag med pepparkvarnen8 tag med saltkvarnenBlanda ihop allt, smaka av, krydda eventuellt lite mer. 4 tag med pepparkvarnen. 8 tag med
När värmen kommer är salta sardeller med kapris perfekt, titta gärna efter de som är inlagda i en glasburk istället för konserv, de är oftast mjukare och mjällare i sin konsistens, så att de nästan smälter på tungan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.