Skär ett snitt på längden i 2 kycklingfiléer. Fyll med 50 g ädelost 29%. Blanda ½ msk kinesisk soja, 1 tsk honung och 1 krm peppar och gnid in filéerna med det. 1 dl matlagningsrädde, ½ dl mjölk, 2 tsk konc kycklingfond, ½ tsk timjan, salt och peppar. Servera med 300 g kokt potatis och 150 g kokta haricots verts. 2 st kycklingfiléer. 2 tsk konc kycklingfond
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.