Krossad färskpotatis med gräslök1,5 kg färskpotatis 2 knippe gräslök flingsalt peppar, från kvarn 50 g smör. Sås med ansjovis och dill4 dl crème fraîche 2 förp ansjovis (à 125g) 1 knippe dill peppar, från kvarn
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen. Jag tänkte att vi börjar veckan med ett riktigt enkelt recept där man kan ta till vara på lite rester sedan påskmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.