Hacka rödlöken mycket fint, halvera gurkan och skrapa ur kärnhuset meden sked. Riv skalet från limefruktenmen bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Avsluta med att ringla extra jungfruolja och pudra lite paprikapulver över. blanda majonnäs, ketchup, enliten skvätt worcestershiresås samt spriten i en bunke
En sallad medräkoroch avocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Vi brukar oftast använda en avokado eller banan för att fylla ut det hela och på så vis få enlite krämigare variant sen öser vi i med frysta bär, något grönt ochlite juice eller havremjölk och kör järnet i mixern
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, literäkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handdukenochgrädden hotade med att göra detsamma
Spara gärna lite creme fraiche i burken om du skulle hälla på för mycket salt eller lime. Lägg i en non-stick plåt, och blanda med olivolja, rosmarin, salt och vitlök
I söndags när jag vaknade så insåg jag plötsligt att den där påsktårtan medharen som överdoserat vårenochpåskäggen kanske inte skulle bli riktigt någon jättehit hos mig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.