Extra stora köttbullar som badar i tomatsås och gräddas i ugnen med parmesan och mozzarella. Köttbullarna ska vara modell större och inte stekas för länge, bara tills de får fin färg, annars blir de för torra eftersom de ska tillbringa en stund i ugnen också
Lägg i mâchesallad, tomatsallad och köttbullar. Forma färsen med oljade händer till små köttbullar och stek dem i en stekpanna med smör och olivolja, ca 4 minuter runt om
Stora Italienska köttbullarmed parmesan, salvia och lite rosmarin i smeten. Något jag faktiskt inte hade en aning om, men ändå lyckades pricka in den dagen och serverade köttbullar här hemma
Hej ni som kollade på Robinson förra några säsonger sen minns ni då att deltagarna fick välja mellan Paolo Robertos köttbullar i tomatsås och ett brev som kunde hjälpa dom i nästa tävling
Salta lätt på fisken medan du förbereder krämen. Blanda yoghurt med riven parmesan. Riv skalet av citronen och rör i tillsammans med ett par droppar saft
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.