Dessa kan man göra avlånga om man så vill men ja valde och göra dem till små bollar,mer barnvänligt och lättare att äta men skulle nog bli finare om ja gjorde avlånga
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Gör en stor grop i mitten och häll i grädden. Arbeta snabbt ihop till en deg och låt vila kallt i 1 timme
Detta är en utav mina absolut favorit bakelser, jag har faktiskt ”upptäckt” Eclairs rätt så nyligen och jag ångrar mig att jag inte smakat på dem tidigare
I franska raggmunkar är det alltid lök. Kan ätas som svenska raggmunkar med fläsk eller bacon och rårörda lingon eller vegetariskt utan fläsk tillsammans med en råkostsallad
Så har jag då fått ihop ett inlägg om min utmaning att baka Franska våfflor. Men recepten lyste med sin frånvaro, så Katarina gjorde själv slag i saken och utmanade mig att baka hennes favoriter bland dubbla småkakor - Franska våfflor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.