Återbruk av julskinkan - med karamelliserad brysselkål och bacon
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 8-12 skivor julskinka
  • 8-12 potatisar
  • Senapssås
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 3 msk grädde
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar
  • 2 msk grov senap
  • 1 msk dijonsenap
  • 500 g färsk brysselkål
  • 1 pkt bacon
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 msk smör
  • 1 msk ljus sirap
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.