Har hämtat inspiration från det populära amerikanska receptet på magic bars men bestämde mig för att göra min egna variant med mer smaker som bryter av mot den söta kondenserade mjölken
Har gjort en annan variant av bars tidigare. Bars med smak av hallon och kokos. Båda har jag tyckt varit väldigt goda och kommer definitivt att baka igen när vi har äggvitor till övers
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Raw bars. Här är ett recept på bars som jag och Ebbot gjorde medan Fred sov middag. Gör fyra högar, knåda ihop smeten lite med händerna och forma till fyra bars
Koka en sockerlag av vatten och socker och låt koka i 4-5 minuter. Skala och rensa äpplena, ta bort kärnhus samt alla skador och missfärgningar, skär sedan upp äpplena i tärningar eller klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.