Bryn smöret i en gryta till det blir gyllenbrunt och luktar nötigt och gott. Blanda alla andra ingredienser i en skål och tillsätt sedan smöret och blanda ihop till en smulig deg
Skär upp smöret och låt stå framme en stund så det blir rumsvarmt. 50 g smör. Börja med smuldegen. Tillsätt mandelmjöl, kokosflingor, sötströ och vaniljpulver
Tärna ner smör och arbeta/nyp ihop en smulig massa. 150 g smör. 150 g smör. Äppelpaj - smulpaj. Tänk att i bland så glömmer man bort hur gott det är att göra en klassiker som smulpaj med äpplen
Äppelpaj anses ju vara en ganska enkel efterätt som man bara slår ihop. Dela smöret i tärningar och finfördela det med fingrarna så det blir en grynig massa
Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan mjöl och sirap( OBS ej på plattan). Blanda samma än de torra ingredienserna i en skål och tillsätt sedan smörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.