Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, i miniformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar lite läskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Bakade äppelmuffins idag, ja enligt receptet skulle dessa smaka som äppelmunkar men jag tycker mer de påminner om äppelmuffins, ja goda blev det iallafall, blev mycket gott med äppelmoset i botten och kanelsockret på toppen
Jag har länge velat prova att göra munkar, eller donuts som det också heter – mor brukade göra nåt liknande då och då, men på bondbygden i Småland hette de ”Frityrkransar” och var mycket mindre än Amerikanska Donuts…
Hösten 2010 gjorde jag 10 liter äppelmos. Det tar ett tag att göra av med allt detta, speciellt när man är den enda i familjen som äter det och jag har fortfarande några liter kvar i frysen
Bakade lite härligt goda kanelsnäckor idag. Var första gången som jag testade receptet som finns i boken Riddarbageriets Söta och jag blev nöjd med bullarna så detta recept kommer jag säkert att använda fler gånger
Hösten 2010 gjorde jag 10 liter äppelmos. Det tar ett tag att göra av med allt detta, speciellt när man är den enda i familjen som äter det och jag har fortfarande några liter kvar i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.