Äntligen kikar vårsolen fram ordentligt och man vill ju bara ut. Här kommer ett recept som passar perfekt när man är sugen på att packa med sig lite kanelbullar på utflykten men inte riktigt har tid baka dem
Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Ställ upp muffinsformarna. Sätt igång ugnen på 200°C. Rör ihop det rumsvarma smöret med sockret och vaniljsockret till en jämn smet
Gårdagens fika bestod av äppelmuffins. Snabba, enkla, utan crunch eller crumbel, inte heller behöver äppelbitarna förstekas, utan man vispar helt enkelt ihop en smet som man häller i muffinsformar och sedan sticker ner äppelbitarna i
Äppelmuffins. Härligt goda äppelmuffins som passar så bra så här på hösten. Räcker till 6 stycken stora av typen amerikanska muffins eller till 12 mindre
De senaste åren har muffinsen kommit lite i skymundan. Idag ska det vara stora cupcakes, helst med både fyllning och frosting eller någon annan topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.