Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Vi bakade rimbobullar och snurrbullar medmandelmassa så det stod härliga till, sen har vi faktiskt inte gjort nånting, bara slappat och tagit det lugnt
Skala, dela och kärna ur äpplena med ett kuljärn. Smält smöret och låt det svalna. Pudra äppelkakanmed florsocker vid serveringen och dekorera med citronmeliss
När kakan svalnat - strö rostade mandelspån över och pudra ev med lite florsocker. Finfördela matfettet i mjölblandningen med en gaffel till en smulig massa
Skala, dela och kärna ur äpplena med ett kuljärn. Smält smöret och låt det svalna. Pudra äppelkakanmed florsocker vid serveringen och dekorera med citronmeliss
Riv mandelmassan grovt och arbeta in smöret lite i taget till en jämn massa. Rör ner sockret och sedan ett ägg i taget och blanda till en klumpfri smet
Smält smöret och blanda med socker, vaniljsocker och citronskal. Rör ner mjöl, bakpulver och mjölk. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.