Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Mixa vitlöken i matberedaren med kniven monterad. Servera fisken med potatispuré och sallad. Fördela blandningen över fiskpaketen och stek fisken i mitten av ugnen tills täcket fått fin färg, 15–20 minuter
Servera fisken med kokt potatis, citronsås och haricots verts. Tina fisken om den är fryst. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en ugnsfast form
När vi grillade igår så gjorde jag ugnsstekta tomater med ett frasigttäcke som tillbehör. Finfördela brödet, blanda i persiljan, vitlöken, olivoljan och krydda med peppar
Servera med glass eller vaniljsås. Skala, kärna ur och dela äpplena i klyftor. Sätt dem i en ugnsform. Smält smöret och rör ner sirap, socker, havregryn och mjöl
Hämta nycklar till lokalen, handla det sista, fixa med tårtan, laga mat och duka. Gjorde såsen och skalade potatis på dagen så var det bara att göra "täcket" att bädda ner fisken i, koka grönsaker och potatis när vi kom hem
Kommentarer
Åsa Nordin
Går ej att öppna
Logga in eller Registrera för att kommentera.