Ännu bättre glutenfria kanelbullar (utan mjölmix, naturligt glutenfria) ur boken Baka Glutenfritt
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 20 BULLAR
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 50 g smör eller kokosolja
  • 25 g jäst
  • 700 g valfri mjölk
  • 1 ägg 1 äggvita 65 g kokossocker/rårörsocker
  • ½ tsk salt
  • 200 g vitt rismjöl
  • 125 g durramjöl
  • 75 g majsmjöl
  • 125 g majsstärkelse
  • 40 g finmalet psylliumfrö (finax Psyllium (pulver) eller Lindroos fiber
  • 150 g mandelmjöl (valfritt, ta annars ca 50 g mer smör)
  • 150 g rumstempererat smör
  • 75 g kokossocker eller råsocker
  • 2 msk kanel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.