Sonen hade tröttnat på alla lchf-recept där man försöker fejka andra icke lchfvarianter (och jag är böjd att hålla med honom, det blir aldrig riktigt lyckat) och tycker det är bättre att hitta på egna nya smaker
Servera med sallad. Skiva o stek baconet knaprigt. 3 dl mjöl ,jag hade vetemjölspecial med fullkorn. 1 pkt bacon. 1 påse riven ost. 1 ask salladsost i tärning eller 125 g mozzarella. 3 dl mjöl ,jag hade vetemjölspecial med fullkorn. 1 pkt bacon. 1 påse riven ost. 1 ask salladsost i tärning eller 125 g mozzarella
Sonen hade tröttnat på alla lchf-recept där man försöker fejka andra icke lchfvarianter (och jag är böjd att hålla med honom, det blir aldrig riktigt lyckat) och tycker det är bättre att hitta på egna nya smaker
Klipp i bacon i mindre bitar och krydda ev med lite extra grillkrydda. krydda med pepparmix. (ha gärna i lök,, fetaost, oliver, hackad paprika, tomat, bostongurka, hackad smörgåsgurka
Häll i vinet och låt det puttra med och reducera (koka in). Stek baconen och löken. Rör om och toppa med lite torkade örter (ta vad som helst) och riven parmesan
Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen. Lägg tillbaka i de tomma skalen och ställ in i ugnen på 200 grader så osten smälter. 3 dl riven Västerbottenost. 1 paket bacon á 140 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.