Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
rivet skal och saft av ¼ citron. 200 g mästarmatjes, mild matjesill. 50 g Arla® Svenskt Smör. Receptet gäller för 10 st 200 g mästarmatjes, mild matjesill 150 g kokt potatis 1 salladslök ca 50 g tärnad gurka ½ dl hackad färsk dill 1 löskokt ägg Vispat bryntsmör. 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ¼ citron 2 msk Arla Köket® crème fraiche knäckebröd
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Skala äggen direkt och skär i. De här äggen får sina kolalika smak från det bryntasmöret. och. 8 ägg 50 g smör 4 msk creme fraiche 1 citron, 1 msk pressad saft och finrivet skal salt dill till garnering Koka äggen 9 min och kyl ner i iskallt vatten. 50 g smör. 9 min och
Servera med räk- och äggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.