Rör ihop philadelphiaost, crème fraîche och majonnäs. Smaka av med salt o peppar. 1 dl crèmefraiche. Tio minuter kvar och Lule ligger under med 2-0 mot Frölunda och det ser inte speciellt bra ut. 1 dl crèmefraiche
Stenbitsrommen kan man byta ut mot löjrom om man vill och även byta gräslök mot rödlök. rödlök). Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
För vem har inte ätit rösti med creme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Servera medcrèmefraiche, röd lök och ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
salt & peppar. Toppad med creme fraiche och stenbitsrom känns hela rätten dessutom lite lyxig. Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod
Servera med en klick röd rom, hackad rödlök och crèmefraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
Servera medcrèmefraiche, röd lök och ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Att ha crèmefraiche i var en riktigt bra idé visade det sig. Häll hallon, jordgubbar, crèmefraiche och mjölk i mixern och kör tills blandningen är slät
Servera med sikrom, créme fraiche och röd lök. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med Norrmejerier Smör, klicka ut smeten och stek plättarna på båda sidor tills de får en vacker, gyllenbrun färg
Smaka av med salt och peppar. sikrom, créme fraiche och röd lök. Hetta upp en stekpanna med smör, klicka ut smeten och stek plättarna på båda sidor tills de får en vacker, gyllenbrun färg
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crèmefraiche, salt och peppar
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.