Det smakar precis som vanlig majonnäs och görs på exakt samma sätt. Då är det dags att testa… perfekt tillbehör till vegoburgare, rostade rotfrukter, på mackan och förgyller en sallad som tjock och god dressing
Här fortsätter jag att försöka komma på ”nyttiga” men riktigt goda bakverk. Detta är en supergod kaka som är så lätt att göra och det bästa är att den gör det möjligt till en snabb dessert på superkort tid
Och nyttigare än kola gjord på vanligt vitt socker och sirap. Använd gärna en träslev. Då testade jag, med hjärtat i halsgropen att göra en helt vegansk kola
Då kan man alltid lätt slänga ihop sin egen majonnäs. Stoppa ner stavmixern längst ner i botten och kör på högsta effekt, höj sakta stavmixern upp mot ytan
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Jag hinner inte blogga om allt kul som händer och en massa gott vi ätit. Lovar dela med mig av lite recept på bland annat en underbart god mjölkchokladfudge, bara Petra slutar sitta på receptet
Detta recept kan göras både vegetariskt eller veganskt, du väljer. Då passar detta recept perfekt eftersom man har en god soppa framför sig på max 20 minuter. Stek blandningen i lite olivolja på medelstark värme i 2-3 minuter. Häll på vatten och buljongtärning och låt koka i 10 minuter tills grönsakerna är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.