Äggcocotte med lax och spenat
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1100 g babyspenat
  • 150 g kallrökt lax
  • 1 smörFräs spenaten i en klick smör.
  • 1 Smaka av med salt.
  • 1 Fyll cocotteformarna med lite spenat i botten.
  • 1 Knäck ägget över röran, med äggulan intakt.
  • 1 Toppa med lite fräst spenat vid sidan om äggulan.
  • 1 Grädda i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.
  • 1 Skär brödkrutonger i fingerstorlek och stek i olja och en klick smör. Toppa de färdiggräddade cocotterna med en bit kallrökt lax. Servera med krutongerna att doppa i äggulan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.