1 ev.
salt och lite nymald svartpeppar1. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg ner äggen i det kokande vattnet. Koka 8 minuter. Kyl av och skala äggen.2. Skär äggen i två omgångar i äggskärare eller hacka dem.3. Blanda de hackade äggen med kaviar, majonnäs, gräslök och kapris. Smaka av med lite salt och peppar.4. Klicka ut röran på knäckebröd.
ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
Surfade runt häromdagen på matbloggar och hittade en het röra med äpple, morot och dill som jag tyckte lät god, och idag blev det av att testa den till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.