Amuse-bouche!

Amuse-bouche!

  • 6 Recept
Inlagd sill på parmesan- och fröknäcke

Inlagd sill på parmesan- och fröknäcke

Inlagd sill1,5 dl ättiksprit 12 % 2,5 dl strösocker 3,5 dl vatten 2 förp inläggningssill (à 420 g) 1 silverlök 1 klyfta vitlök 1 citron, tvättad, ekologisk 1 kruka färsk basilika gräddfil gräslök, finskuren
Ulrikas grönkålschips

Ulrikas grönkålschips

200 g grönkålsblad, i små bitar. 10,5 msk olivolja. 1havssalt. 1200 g grönkålsblad, i små bitar 0,5 msk olivolja havssaltSätt ugnen på 200 grader
Tomat med fromage frais och gräslök

Tomat med fromage frais och gräslök

Ingredienser Portioner. 4 2 msk pinjenötter 250 g miniplommontomater 50 g riven fetaost 1 dl naturell färskost 1/2 dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 dl finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan