Frukost/brunch

Frukost/brunch

Pannkaksmuffins

Pannkaksmuffins

2 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 tsk vaniljsocker 4 dl mjölk 3 st ägg. 2 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 tsk vaniljsocker
Minipajer med getost och fikon

Minipajer med getost och fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0 st filodeg 0 st smör , smält 200 gram getost 14 st fikon , torkade 30 gram spenat , (en stor näve) 4 st ägg 2 dl mjölk 1 st salt 2 st fikon , färska 1 muffinsformar , stora 0 st svartpeppar Köp receptet
Portabello grilled cheese

Portabello grilled cheese

Ingredienser Portioner. 4 200 g portabellosvamp 2 schalottenlökar 4 msk smör 1 riven vitlök 2 tsk hackad färsk timjan (2 tsk hackad timjan motsvarar 1/2 tsk torkad) 2 krm salt 3 msk färskost 200 g riven gruyère 8 skivor ljust toastbröd (gärna surdeg) smör till stekning Lägg till i inköpslistan
Overnight oats med äpple och kanel

Overnight oats med äpple och kanel

Ingredienser Portioner. 1 1 dl havregryn 2 dl laktosfri mjölk 1 äpple (skuret i bitar) Smaksättning 1 msk honung 1 tsk mald kanel kardemumma kokos hackade nötter skivad banan färska bär Lägg till i inköpslistan
Kalljästa frukostbullar

Kalljästa frukostbullar

25 g jäst (0,5 förp). 16 dl vatten, kallt. 11 tsk salt. 13 dl grahamsmjöl. 18 dl vetemjöl. 11 dl vetekli
Chiapudding – grundrecept

Chiapudding – grundrecept

2 dl kokosmjölk. 12-3 msk chiafrön. 11/2 tsk vaniljpulverBlanda alla ingredienser i en skål och låt svälla i kylskåp över natten