Jul

Jul

  • 3 Recept
Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze

Ingredienser Portioner. 6 Revbensspjäll 1 kg tjocka revbensspjäll 4 dl rödvinsglögg 1/2 dl japansk soja 3 vitlöksklyftor 50 g färsk ingefära 10 svartpepparkorn 1 tsk salt (per liter vatten) vatten (till kokning) Glögg-glaze 1 msk finhackad ingefära 3/4 msk sambal oelek 1 msk olja 1 1/2 msk tomatpuré 2 1/2 dl rödvinsglögg 1/2 dl mörk sirap 1 kanelstång 5 kardemummakärnor 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Hemgjord leverpastej

Hemgjord leverpastej

500 gram svin- eller ungnötslever. 1250 g späck eller fläsk. 11 gul lök. 11 msk smör. 16 ansjovisfiléer. 13 ägg