En nyttig libanesisk sallad med fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. 6 portioner Libanesisk sallad. 6 portioner Libanesisk sallad
Det vackra vårvädret gör att jag känner mig väldigt sugen på lätt mat som sallader just nu. Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrig sallad till middag
Örtkryddorna får hänga med när sallad blandas med rödbetor, morötter och chèvre. Det blir en skördesallad där sötma möter lite syra – och ett möte mellan rostade rotsaker och mjuk chèvre
Lägg salladsbladen på ett litet uppläggningsfat. Blanda ihop vinägretten och ringla över salladen. Bortsett från att jordärtskocka är sjukt gott innehåller det även bra mat för dina tarmbakterier
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. Vissa smakkombinationer blir aldrig fel - ett sådant exempel är rödbetor och chèvre
Romanescon fick bli den lite matigare delen i kvällens goda sallad. Matig sallad ca. Lägg salladen i en vacker skål och toppa med halverade körsbärstomater