Vita och vintriga Macarons med smak av polkagris och vit choklad. Hej. Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
I dag hoppas vi på sol o värme eller hur. Jag har ju bara två veckors semester nu, så jag känner mig lite stressad men har bestämt mig för att släppa det
Recept och steg för steg beskrivning på macroner finns här och salmiakfyllningen här. Receptet på apelsinfyllningen blev ett experiment och jag har svårt att ge riktigt exakta mått, men här kommer det på ett ungefär
Helgens projekt innebar även macroner för min del. Denna gång fyllda med choklad o viol, mm. Jag tycker det är svårt att veta exakt hur mycket essens jag skall använda, kunde fyllt på med lite extra i dessa
Han fastnade för macrons. När jag började baka surdegsbröd för nåt år sen skaffade jag en fantastiskt bra bok som komplement till Martin Johanssons surdegsbrödsbibel, och den heter Bröd från Brunkebergs bageri