Tid ca 40 min / 4 pers. / Ugn 225 graderIngredienser fyllning. 800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 pkt bacon1 rödlök2 vitlöksklyftor2 nävar färsk spenat1,5 dl soltorkade tomatersalt o pepparSås
2 röda paprikor1 msk olja1/2 dl vitt vin2 dl grönsaksbuljong (tärning eller fond + vatten)1 dl grädde2 msk maizenaredning för ljusa såser1/2 tsk salt1 tsk socker1/2-1 krm kajennpeppar1 vitlöksklyfta 500 g fläskfilé1 msk margarin eller smör1 tsk salt1 krm svartpeppar50 g pinjenötter280 g pasta av valfri sortSkölj, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar
I senaste buffe så var det en artikel om belgiska pommes frites, eftersom vi skulle fira att vi har varit förlovade i ett år i söndags tyckte vi det var ett bra tillfälle att göra våra egna pommes frites
1-2 msk vetemjöl, 1 dl mjölk)Skär fläskytterfilén i lagom tjocka skivor (mina var ca 1/2 cm tjocka). Igår var en sån där dag då man frustrerat tittar ner i frysen och funderar på vad tusan man ska göra för mat
God morgon på er. Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng