Här kommer receptet från veckans Skövde Nyheter. Våren gör att jag e sugen på fisk, känns fräscht. Bäst att ladda med fisk innan det ska grillas massa kött & korvar
Idag surfade jag runt på en massa olika matbloggar för att få lite inspiration till någon ny rolig potatisrätt som jag inte har lagat tidigare och jag hittade en på pickipicki som är en fantastisk matblogg
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Underbara dofter och smaker, som gör att man tänker på Italien. Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstekt fläskkotlett utan ben
Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Hejsan på dejsan denna söndag. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det