Det här receptet följer jag alltid när jag gör västerbottenspaj och det blir alltid lika bra. Har provat otaliga recept som antingen blivit för vattnigt, för torrt eller för mycket eller för lite ostsmak
Gnid in fläskkarrén med cayenne, chili, paprikapulver och salt. Häll på rejält med grillsås och lite mangochutney och ställ in ugnen på 110 grader i en form med lock över natten
Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Burito, fajita, wrap, tortilla. kärt barn har många namn. Nu fick jag i alla fall chansen att göra något jag tycker om igen, genom att bara kalla det för något nytt