En klassiker - s. 55 i flera upplagor av "Sju sorters kakor". Supergoda som de är - eller varför inte värma dem i micron några sekunder och sedan servera med en kula vaniljglass och färska bär
Nu är det freeeedag. Jippiiii. En skön helg framför sig men som kommer rusa iväg som vanligt. Då kanske detta härligt goda recept kan komma väl till pass så här till helgen
Hoppas ni har det bra alla. Här lyser solen nu på morgonen och termometern visar ca -15 grader. Otroligt vackert, men läste däremot att det skulle snöa idag vilket ju vore lite typiskt
Duchessetoppar. Skala potatisen och koka i saltat vatten tills potatisen är mjuk. Häll av vattnet och tillsätt smör, grädde, äggulor och salt samt peppar
Joseph Francis Tolbert var lite av en mångsysslare. Bland annat jobbade han som journalist på tidningen Dallas Morning News från 1946 fram till sin död 1984
Barnens älskade soppa, cowboy. Vilket barn tycker inte om den. Här hemma älskar alla den. Brukar även göra några pannkakor och även servera lite bröd till den
Varma mackor med champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. När jag var barn dök varma mackor upp titt som tätt på tallriken och just den här sorten med en krämig champinjonstuvning var min favorit
Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
Midsommar närmar sig med stormsteg och menyerna börjar ta form. Man kanske vill ha lite av det traditionella med sill och färsk potatis men kanske också lite nytt och spännande – men samtidigt somrigt