Knäckig hallonpaj (6-8 portioner). Hej på er. Här skiner solen, härligt att våren äntligen kommit. Igår var jag i Stockholm på ett spännande möte som jag verkligen hoppas på, vi får väl se vad det resulterar i
Idag är det långfredag och enligt gammal tradition ska det bjudas på fisk. Så det får det bli idag också på bloggen, en väldigt enkel fiskgryta med få ingredienser
Jag halverade dem först för att kolla så att de inte var dåliga. Mmmm. denna hallonpaj vill jag ha igen. Idag provade jag ännu ett recept från den underbara rawfoodboken "Rawfood på svenska" av Erica Palmcrantz
Den knäckiga hallonpajen passade utmärkt till mellanmål hemma hos mig. Denna hallonpaj är en smulvariant som endast tar några minuter att göra (plus en kvart för gräddning)
Sätt ugnen på 200°. Smörj en pajform med smör. Lägg hallonen i formen och strö över 3 msk socker. Smält smör i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Man kan ju tro att vi expedierar mängder av söta potäter med tanke på att vi förra veckan tipsade er om lax med sötpotatis och idag bjuder på torsk med detsamma, men riktigt så är det inte
Äter du mycket fisk. Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn