Konservering

Konservering

  • 6 Recept
Grön tomatmarmelad

Grön tomatmarmelad

500 g gröna tomater. 1rivet skal och saft av ½ citron. 11 stjärnanis. 13 dl syltsocker. 1Antal portioner 1 dl 2 dl 4 dl 6 dl 8 dl Välj 500 g gröna tomater rivet skal och saft av ½ citron 1 stjärnanis 3 dl syltsocker
Aroniamarmelad

Aroniamarmelad

8 dl aroniabär. 14,5 dl syltsocker. 11,6 dl vatten. 11/2 kanelstång. 11,5 tsk vaniljsocker. 12 msk pressad citronsaft
Saltgurka

Saltgurka

När jag ändå var igång och gjorde smörgåsgurka så sparade jag undan dom minsta gurkorna. Hemma gjorda saltgurkor är något helt annat än det man kan köpa i affären
Syltlök

Syltlök

Saltlag. Skala löken. Blanda salt och vatten i en bunke och rör om tills saltet lösts upp. Lägg i löken och låt stå över natten
Konserverade färska tomater

Konserverade färska tomater

Nu har jag rätt så mycket tomater i växthuset så därför beslutade jag mig för att testa ett av Camilla Plums recept på konserverade tomater